jakol1904
Wysłany: 21-07-2010, 6:44 problem z najnowszym fmms
witam,zainstalowalem sobie ostatnio programik fmms i nie czaje co gdzie mam wpisac:D mam go w jezyku polskim ale i tak dla mnie to czarna magia:D potrzebuje wpisac ustawienia do plusa,a i prosze o bardzo dokladna instrukcje co i jak:D z gory dzieki:D
jakol1904
Wysłany: 24-07-2010, 3:52
mam takie pola do wypelnienia w ustawieniach fmms:
nazwa punktu dostępu:
MMSC:
Nazwa uzytkownika:
Hasło:
Proxy HTTP:
numer portu:
jest jeszcze opcja zaawansowane gdzie jest:
adres ip:
podstawowy adres dns:
dodatkowy adres dns:
prosze o pomoc ponieważ nie wiem co gdzie powpisywać,ustawienia potrzebuje do plusa, i jak to zrobie to czy jeszcze musze miec to specjalne polaczenie robione przez fapn? czekam na pomoc;p
jakol1904
Wysłany: 24-07-2010, 7:25
dobra udało mi się;D temat do usunięcia;D mmski smigają;D
jakol1904
Wysłany: 24-07-2010, 8:58
poszperałem w wujku google;D w nowej wersji nie musisz instalowac fapn, instalujesz tylko fmms i wchodzisz w ustawienia, wybierasz sobie ustawienia do swojej sieci, ja bralem stad: http://smartos.pl/2010/01...mosci-mms-n900/ po wpisaniu ustawień tworzy ci się nowe połączenie internetowe mms,jesli chcesz wyslac cos wlaczasz je noi wchodzisz w aplikacje fmms i mmski sa;D w nowej wersji fmms jest jezyk polski co mi wszystko ulatwilo bo anglika za bardzo nie czaje;D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum