Wysłany: 21-09-2010, 3:08 Problem z odpaleniem gier
Witam. Jak w temacie mam problem z odpaleniem jakiejkolwiek gry. Zainstalowałem kilka gier, odpalam i.... chwile się uruchamia i nagle okno się zamyka samoczynnie. Gry, które były juz na telefonie (szachy, tetris i jakas jeszcze) działają bez problemu. Czy muszę zainstalować jakiś soft aby te gry poszły czy coś w tym stylu ?
I jeszcze jedno pytanko. Czy Radio FM działa u Was bez problemu ? Pytam dlatego, że u mnie coś jet nieteges. Czasami lubi się zawiesić i muszę odpalić je jeszcze raz aby znów grało..
I jeszcze jedno: Jak skonfigurować tego dziadowskiego Pingwina ( nie wiem czy poprawnie napisałem - nie zabijcie mnie za to krytycy).
I jeszcze jedno: Mam wrażenie, że muszę softa raz jeszcze wgrać ( poprostu mam takie wrażenie). Siedziałem ostatnio kilka nocek przy tym fonie i instalowałem jakieś dziadowskie aplikacje. Wydaje mi się, że fon traz zamula. Mogę dostać krótką instrukcję jak zrobić format i wgrać od nowa soft (Maemo)
Wysłany: 21-09-2010, 3:32 Re: Problem z odpaleniem gier
Henx napisał/a:
Witam. Jak w temacie mam problem z odpaleniem jakiejkolwiek gry. Zainstalowałem kilka gier, odpalam i.... chwile się uruchamia i nagle okno się zamyka samoczynnie. Gry, które były juz na telefonie (szachy, tetris i jakas jeszcze) działają bez problemu. Czy muszę zainstalować jakiś soft aby te gry poszły czy coś w tym stylu ?
ja mam to samo, nie dzialaja mi gry open ttd i wolfenstein 3d :/ no i to radio zupelnie to samo, czasem dziala super a czasem faktycznie, wiesza sie...
ja mam to samo, nie dzialaja mi gry open ttd i wolfenstein 3d :/ no i to radio zupelnie to samo, czasem dziala super a czasem faktycznie, wiesza sie...
czy Ktos ma jakies sugestie?
Aby gra typu Wolfenstein 3D czy Quake, które są dostępne w repozytoriach działały, po ściągnięciu na telefon trzeba podpiąć telefon do komputera i wgrać pliki gry do telefonu. To jest taka jakby łatka, dzięki której można pograć w taką grę na naszym telefonie, ale żeby działała trzeba wgrać pliki z gry komputerowej do folderu z grą w telefonie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum