Witam,jak w temacie.Mam problem z voip-em,a dokładnie z próbą dzwonienia z 3g na włoska sieć.Z połączeniem na polskie numery nie ma problemu,nie wiem jak jest np na inne zagraniczne.Może ktoś ma podobny problem?Nie wiem o co chodzi,jeszcze niedawno działało,czyżby jakoś to zostało zablokowane,ale na polskie mogę dzwonić.Może AKTA już działą
Witam,jak w temacie.Mam problem z voip-em,a dokładnie z próbą dzwonienia z 3g na włoska sieć.Z połączeniem na polskie numery nie ma problemu,nie wiem jak jest np na inne zagraniczne.Może ktoś ma podobny problem?Nie wiem o co chodzi,jeszcze niedawno działało,czyżby jakoś to zostało zablokowane,ale na polskie mogę dzwonić.Może AKTA już działą
Jeśli już to ACTA (oczywiście że działa, ale póki co nie w Europie <-przynajmniej oficjalnie). A co do problemu to pewnie masz zablokowane połączenia z zagranicą (jako potencjalnie wysokopłatne), albo sieć (ta włoska) zmieniła parametry i trzeba od nowa skonfigurować połączenie.
athame dodam,że tylko na n900 nie mogę zadzwonić na zagraniczne,bo próbowałem także na Holenderski i nici z tego.Przez wi-fi z mojego drugiego fona nokia 5530 X-press idzie normalnie,na 3g nie wiem bo nie ma jakoś taki nowoczesny telefon obsługi.Ale robię mała kombinacje z n900,a dokładnie robię z n900 ruter,ale czasami zacina.Trochę mnie to denerwuje i wolałbym bezpośrednio z n900 dzwonić.Wydaje mi się że to jakiś problem z fonem,voip na pewno nie zablokował rozmów zagranicznych jak idzie z drugiego fona.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum