Wysłany: 30-01-2012, 10:05 Program do czasowego przyciemniania/rozjaśniania wyświetlacz
Czy jest taki program który sterował by podświetleniem wyświetlacza z możliwością ustawienia godzin w jakich ma świeci z określoną siłą? Mam program Timed Silencer w którym mogę ustawić sobie godziny od do kiedy ma być włączony profil cichy. Patrzyłem w repo i nie widziałem czegoś takiego.
Jest applet który pozawala bardzo szybko regulować jasność ekranu (bo z poziomu górnego menu). Nie wydaje mi się żeby było coś takiego czego potrzebujesz w repo.
Swoją drogą, po co Ci taka funkcjonalność ? Czujnik światła za słabo działa ?
Mam ten aplet zainstalowany, a przydałby mi się z lenistwa. Tak sobie pomyślałem skoro mam program który sam aktywuje i deaktywuje tryb cichy w telefonie to i fajnie było by mieć taki który sam przyciemnia i rozjaśnia mi ekran, po prostu taki bajer. Ale jak nie ma takiego to świat się nie zawali i tak na chwilę obecną nie widzę dla siebie lepszego telefonu.
Model telefonu: N900
Wiek: 21 Dołączył: 09 Sie 2010 Posty: 576 Piwa: 33/10 Skąd: Z kernela
Wysłany: 30-01-2012, 5:37
hmn, a można wiedzieć po co Ci taki aplet? Nokia sama reguluje podświetlenie w zależności od potrzeb. A na konkretny czas ustawiać to po co? Nie wierzę, że w każdy poniedziałek o 8.15 masz koło w ciemnej sali, gdzie musisz przyciemniać ekran. Masz aplet do przyciemniania, to jak potrzebujesz to ściemniasz i tyle ;)
knypek3 nie umiesz czytać ze zrozumieniem? Spójrz na mojego ostatniego posta jeszcze raz i przeczytaj go uważnie, teraz spójrz co Ty napisałeś. Nie mam zamiaru odpowiadać na Twoje pytania, bo to co miałem do powiedzenia już napisałem, a powtarzać się nie będę.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum