Proponowałbym uwzględnić jakiś dodatkowy punkt - coś związanego ze wstępnym zapoznaniem się ze stylem forum. Głównie chodzi mi o osoby, dla których tematyka Maemo, czy MeeGo jest czymś nowym. Mamy w dziale Maemo takie tematy: "Przedszkole - pytaj o co chcesz. Dział dla początkujących" i "Podstawowa wiedza". Myślę, że nowi użytkownicy n900, a zarazem członkowie forum powinni się z tymi tematami zapoznać w pierwszej kolejności (zaraz po Regulaminem ;) ) aby nie stwarzać niepotrzebnego bałaganu błahymi pytaniami i ciągłymi odnośnikami do poprawnych tematów. Poza tym, przy okazji zapoznają się ze strukturą forum, co być może ułatwi nam wszystkim pracę.
Panowie mam prośbę. Widzę że już powstał regulamin.
podepnijcie go pod link który mamy u góry między stroną główną a statystykami.
Z góry dzięki :)
Mały apdejt posta:)
Dobrze by było by wysłać do użytkowników forum wiadomości że powstał regulamin forum. By go zaakceptowali. Jeśli im się nie podoba zawsze mogą odejść z forum.
Mam tez nadzieje że nowi użytkownicy przy rejestracji akceptują nowy regulamin.
_________________ Używanie opcji SZUKAJ naprawdę nie boli...
(pkt któryś tam). Zapoznaj się z ogólnym stylem i strukturą forum - rozmieszczeniem działów, poddziałów i tematów, aby nie powodować zbędnego zamieszania. Pamiętaj, że w ten sposób łatwiej będzie Ci znaleźć interesujący temat, czy wątek.
(pkt kolejny) Jeśli jesteś nowym użytkownikiem koniecznie przeczytaj: (tutaj nazwy tych tematów jako odnośniki URL).
A jak się rozwinie temat o MeeGo na pewno stworzy się coś podobnego i doda kolejne tematy do regulaminu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum