Model telefonu: Hello Kitty S5230
Wiek: 20 Dołączył: 17 Cze 2011 Posty: 648 Piwa: 63/34 Skąd: Z Polski
Wysłany: 18-01-2012, 10:19
Bardzo oryginalna tapeta, nie powiem
Wysłany: 19-01-2012, 1:16
Witam. Kiedy wgrałem katalogi Repo wszystko pięknie działało po wgraniu latarki wszystkie katalogi zniknęły nawet te od aktualizacji i ovi. Jaka może być tego przyczyna???
Jakie są katalogi podstawowe telefonu??(Lub jak je przywrócić)
Mam następujący problem i pytanie. Gdy chcę postawić hotspota z blueconnecta w programie Mobile HotSpot wyskakuje mi błąd: HotSpot failed to start. Wielokrotnie uruchamiałem ponownie telefon jednak nie było efektu. I czy jest możliwość zrobienia hotspota z normalnego połączenia internetowego wifi?
pyatnie mam... ponieważ sobie poinstalowałem aplikacje poustawiałem wsio... no i o power kernela zainstalować zainstalowałem jakiegoś BSP KMS nie wiem jakieś 3 literki przy nim były... okazalo się ,że nie działa po zainstalowaniu ani aparat ani blessn900 ostatnio już tak miałem... skończyło się refleshem którego chciał bym uniknąc bo na przestrzenic 3 tyg robiłem go z 5 razy ;)
odisntalowałem power kernel ,ale przez ten szybszy menadżer... wszystko działało... dziś rano zrobiłem reboot no i telefon włacza się i wyłacza... hmmm... można jakoś naprawić nie usuwając aplikacji ustawien itp itd ?
tylko jak się robi reflash samego kernela ;) heh ... tak czy inaczej zrobiłem normalnego reflesha... i mam kolejny problem... zawsze po wgraniu mu wersji 1.2 podajże po odpaleniu telefonu i podłaczeniu do neta instalowało jakaś aktualizacje 86mb, teraz tego nie zrobiło i jak próbuje coś zainstalować mówi ,że brak mu jakiś pakietów o co chodzi ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum