Jamal_013
Wysłany: 23-03-2010, 5:31
Witam. Ogolnie to uwazam ten dzial za kompletnie niepotrzebny, ale jak mus to mus.
Powinnismy sie bardziej skupic na rozwijaniu tego forum.
Ja dodam swoja cegielke jeszcze dzisiaj. Wiec zobaczycie tutaj kilka przydatnych instrukcji. Zaczne od 'How To'... Obserwujcie uwaznie dzial gier dzis wieczorem...
Witam wszystkich:) od trzech tygodni jestem szczęśliwym posiadaczem nokii n900 i musze powiedziec ze telefon jest miażdżący:) nic wiecej mi nie potrzeba jesli chodzi o funkcje:) ale cały czas czekam na nowe aplikacje, oby było ich jak najwięcej.
Witam wszystkich użytkowników tego małego kombajnu do wszystkiego
Zaledwie tydzień mam telefon i nie zamienię się na nic innego
A więc pozdrawiam wszystkich raz jeszcze :)
Witam wszystkich :)
Co prawda nie mam jeszcze n900 ale przymierzam się do jej kupna już od ponad miesiąca :) najprawdopodobniej będę brał na raty w media markt ale jak narazie od 2 tyg czekam az mi sprowadzą ;/ a potem modlić się żeby kredyt dali ;)
W telefonie zakochałem się jak tylko go zobaczyłem :) co prawda jest trochę duży i nie bede wykorzsytywał połowy jego funkcji ale i tak uważam ze jest boski :D
Chociaż miałem chwile zwątpienia (może n97? brak mms ;/ nie wiadomo co dalej z maemo, po co mi taki kombajn? itp?) to i tak na 90% stanę się jego posiadaczem :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum