Witam :)
Jestem Krzysiek i jestem szczęśliwym posiadaczem N900. Telefon posiadam od lipca i chciał bym nieco "usprawnić" swój sprzęt i trafiłem na to forum. Mam nadzieje, ze współpraca będzie się dobrze układała
mcpio
Model telefonu: N 900
Wiek: 24 Dołączył: 15 Cze 2011 Posty: 15 Postawił 10 piw(a)
Wysłany: 15-06-2011, 1:45
Witam Wszystkich :) od tygodnia mam N900 i bardzo jestem ciekawy jakie mam możliwości ten telefon :0 dlatego postanowiłem się tutaj zalogować i poczytać rad doświadczonych użytkowników a może i kiedyś sam będę się udzielał :)
Siemanko ;) Witam Wszystkich :D Juz od miesiaca mam n900 ale sesja i te sprawy mnie zablokowaly w kminieniu różności na tym telefonie :D Teraz sie biore ostro za wyciskanie z niego wszystkiego co ma mi do zaoferowania :D ;) POZDRO WIELKIE :)
Witam wszystkich - mam "służbowo" N900 - super maszynka - ale jeszcze nie wszystko wiem - myślę że tu znajdę wiele odpowiedzi
Pozdrawiam wszystkich użytkowników
Witam wszystkich forumowiczów oraz posiadaczy Nokii N900 :) Chwilowo moim telefonem jest Nokia 5800 z softem "Anna" od Bojara lecz na dniach mogę stać się posiadaczem N900.
Pozdrawiam
Kudlaty :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum