Wysłany: 19-09-2010, 5:49 rozne melodie dla kontaktow
witam. jest jakas mozliwosc w N, zeby przypisac rozne melodie dla roznych kontaktow??
szukalem tego wszedzieale nie moge nic znalezc. na forum tez nic nie znalazlem:/
Lepiej nie instalowac tego programu
zainstalowałem i nie działało, telefon się zawieszał, jak ktoś dzwonił to głosnik nie działał
jedna wielka ściema chyba że ktoś to juz poprawił
Lepiej nie instalowac tego programu
zainstalowałem i nie działało, telefon się zawieszał, jak ktoś dzwonił to głosnik nie działał
jedna wielka ściema chyba że ktoś to juz poprawił
Zawsze działał program tylko był nie przewidywalny. Generalnie używam tego programu przy FW 1.2 i mam go teraz na FW 1.3. Bardzo skutecznym sposobem na ten program u mnie okazywało się że należy go podwójnie zainstalować. Robiłem to tak:
1. Instalacja programu
2. restart systemu
3. Konfiguracja to co chciałem
4. testy - gdzie nieraz było brak dzwonka
5. odinstalowanie programu
6. ponowna instalacja.
7. kolejny restart systemu
Przyznam że nie wnikałem dlaczego takie działania powodowały że już nie było z programem problemów. Teraz wszystko działa doskonale.
Autor postu otrzymał 1 piwo(a)
Ostatnio zmieniony przez mastal 08-12-2010, 7:04 , w całości zmieniany 1 raz
Też miałem problem z połączeniami przychodzącymi że zaskakiwało po 4 sygnale ale wystarczyło przeinstalować go i śmiga tak jak powinno. A dlaczego odrazu nie jest cacy nie mam pojęcia.
Po ostatnich moich wyczynach zauważyłem iż ten problem funkcjonowaniem tego programu jest bardzo zaskakujący. Zostałem zmuszony do "wyczyszczenia" całego telefony do stanu fabrycznego i po wgraniu najnowszej wersji zawartości partycji /home (eMMC) nie musiałem dokonywać podwójnej reinstalacji wspominanego programu.
Analiza dlaczego tak się dzieje już nie jest wg mnie istotna. Wszystko wskazuje że potencjalna w ostateczności podwójna reinstalacja programu jest skutecznym rozwiązaniem wszystkich bolączek w użytkowaniu tego oprogramowania.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum