czy idzie jakos zrobic aby za pomoca samowyzwalacza zdjecia robily sie co ustalony czas np 10 sekund i tak co kolejne 10 sekund az nie zatrzymamy tego? jest jakas szansa zrobic cos takiego?
Przez menadżer aplikacji.
W terminalu wpisałem co trzeba i pisze, że nie może znaleźć pliku...
Mam to w dokumentach, nie wiem po wpisaniu root, gdzie przechodzi ale wpisanie cd MyDocs też nie pomogło..
Wrzuciłem do głównego okna nokii, poza folderami, i też nie pomogło to...
Dzięki zainstalowane, jednak nie bardzo wiem jak to działa, czy to samodzielna aplikacja do zdjęć czy jak ? Bo ustawiam jak trzeba ale nie robi żadnych zdjęć...
Można ustawić rozdzielczość, ilość zdjęć i co jaki czas robić ma... jednak włączenie tego nic nie daje, nawet jak włączę zwykła aplikacje do robienia zdjęć (tą standardową)
Hm, na screenie widziałem, że tam jest obraz w tym programie, w okeinku po lewej stronie, jednak u mnie jest czarny ekran tam, mimo, że odsłonięty aparat...
A czy idzie coś zrobić by w bless lub standardowym aparacie była taka opcja ? Bo ten widać ma kiepskiej jakości to... jak taki mały format można tylko...
Hm niestety nie bardzo to rozumiem (słabo znam angielski).
Gdzie ten kod należy wrzucić (ten na dole piszę, że lepszy, ale nie wiem czym się w praktyce różnią) i czy to będzie nowa aplikacja, czy dodanie możliwości nowej, do standardowego aparatu lub blessn900 ?
Ktoś wie dokładnie ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum