Skater Nation to bardzo zaawansowana graficznie gra, dzięki której możemy pojeździć na wirtualnej deskorolce. Aplikacja ta to nic innego jak Tony Hawk, tylko że na znacznie mniejszym ekranie. Patrząc na jakość grafiki, można spokojnie powiedzieć, że graficznie także nie odbiega od pierwszej edycji pierwowzoru. Do wyboru 8 skaterów, otwarte środowisko i multum trików.
Instalacja
1. Plik przenosimy do telefonu
2. Aktywne połączenie internetowe
3. Odpalamy X-Terminal
4. Wpisujemy sudo gainroot (Enter)
5. Wpisujemy apt-get install preenv (Enter)
6. Instalujemy jak każdą gre na Maemo
↔
zieki,musialem to przeoczyc. zrobilem tak jak trzeba,pobralem wpisalem i dalej nie dziala dalej to samo
piach
Wysłany: 11-05-2011, 11:32
mam problem z gra skater nation.gdy ja wlaczam to wyskakuje bialy ekran pokazuje sie filmik a pozniej bialy ekran z opcjami i muzyka w tle. kiedy daje na np kariere to widze jedynie statystyke zawodnika na bialym tle:(
ranger87
Wysłany: 29-05-2011, 11:55
instalacja przeszła pomyslnie,lecz mam problem z uruchomieniem:/ pojawia się czarny ekran i po chwili znika. pomocy
bugmenot
Wysłany: 30-07-2011, 5:50
Mi działa, jednak z tą różnicą, że polecenie wget wywalało jakiś błąd(możliwe, że czegoś mi brakuje)
Jednak po pobraniu tego przez przeglądarkę i umieszczeniu pliku za pomocą konsoli udało się.
Kod:
Aby móc zobaczyć zawartość umieszczoną w tagu [ CODE ] musisz się zarejestrować
Mam problem z tą grą, wlacza sie ale jest bialy ekran tekstury sie nie laduja jak sie wlaczy tryb jazdy, tylko sa kwadraty kolorowe. Probowalem sciagnac tą biblioteke ale link nie dziala;/
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum