Od jakiegoś czasu zauważyłem ze moj slider sie rozchodził, troche sie zacina, krzywo chodzi, ale to mnie nie martwi. Martwi mnie natomiast to że częśc z ekranem zawadza o część z klawiaturą i ja rysuje i tutaj moje pytanie: czy oddał ktos z tego powodu swoja nkę na naprawę gwaancyjną? nie wiem jak to potraktują a nie chciałbym pozbawic sie telefonu tylko po to zeby sie dowiedziec ze mi tego nie zrobią
_________________ Wiedza jest jak spirytus - tylko tęgiej głowie służy
polecam rozkrecenie slidera i go wyczyszczenie oraz potraktowanie jakism smarem(ja uzywam taki olej wazelinowy do maszyny do szycia) roznica ogromna, telefon jak nowy :p
Wiek: 22 Dołączył: 06 Mar 2011 Posty: 60 Postawił 5 piw(a) Skąd: Kraków
Wysłany: 26-05-2011, 11:50
Jak macie gwarancje to nie polecam rozkrecac samemu, ja ide jutro do Nokia Care w Krakowie po raz drugi ze sliderem i wam napisze co i jak :) Pewnie mi znow wymienia szyny i przynajmniej gwara nie przepadnie ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum