Wysłany: 23-11-2011, 11:51 [SPRZEDAM] Nokie n900 stan idealny , MEGA ZESTAW
Witam do sprzedania mam nokie n900 stan idealny , cały czas noszona w sylikonowym futerale , oryginalna folia na wyświetlaczu od nowości nie zdjęta . Dorzucam zapasowe folie w razie jak by ta kiedyś się zdarła , choć trzyma się bardzo mocno. W zestawie 4 dodatkowe baterie w tym 2 oryginalne nokii plus zewnętrzna ładowarka. Dorzucam jeszcze 2 futerały w tym wspomniany jeden sylikonowy . Komplet dokumentów w tym gwarancja i faktura zakupu ( telefon nadal objęty jest gwarancją producenta ) . W zestawie jak na zdjęciu komplet kabli , słuchawki i ładowarka z przejściówką . Szczerze to wydaje mi się że jest to lepsza opcja od zakupu nowego telefonu , ponieważ jedyne drobne ryski od rysika są na folii , którą można zmienić . Cena jest do uzgodnienia . gg:21075455
cysio528
Wysłany: 30-11-2011, 9:11
napisałem na gg niestety nie uzyskałem jeszcze odpowiedzi. Czy jeszcze aktualne? Jeżeli tak to proszę o kontakt na gg 7895167 lub na maila cysio528@gmail.com
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum