tomsien
Wysłany: 01-09-2011, 2:17
Witam szanowne grono i mam pytanie mam od dawna wgranego sygica jednak ostatnio jechałem nad morze i nie ma paru drug na tej mapie 8.24 i tutaj się rodzi moje pytanie czy będzie w niedługiej przyszłości możliwość wgrania nowego sygica 11.0 na nasze n900. Z tego co poczytałem to na to się nie zanosi a może się mylę ? z góry dzięki za info. pozdrawiam cze
Model telefonu: N900
Wiek: 29 Dołączył: 04 Mar 2011 Posty: 631 Piwa: 103/27 Skąd: Ziemia Obiecana
Wysłany: 01-09-2011, 2:24
Wystarczyłby by poczytać istniejące wątki o sygicu.
Sam sygic na maemo nie jest więcej wspierany, nowszy wersji nie będzie.
Czy będą nowe mapy? Będą na pewno kiedyś, ale nie ma pewności czy akurat wyjdzie wersja, którą będzie współpracować z sygiciem z maemo.
_________________ Nokia 3110 > Panasonic GD30 > Nokia 3330 > Nokia 6610i > Nokia 1600 > N70 > HTC TyTN II > N900
Nie opowiadaj bajek, bo przerabiałem to niedawno na telefonie kumpla i działa. Tak z rozpędu zrobiłem jeszcze restart, ale nie wiem czy jest konieczny.
MATRIX5000 napisał/a:
...A jak uruchomić Sygica przez konsole bezpośrednio z nowej lokalizacji może tu jest problem.
Aby uruchomić z konsoli wystarczy wpisać tekst jaki w pliku:
Kod:
Aby móc zobaczyć zawartość umieszczoną w tagu [ CODE ] musisz się zarejestrować
jest po słowie:
Kod:
Aby móc zobaczyć zawartość umieszczoną w tagu [ CODE ] musisz się zarejestrować
A jak gdzieś przeniosłeś katalogi Sygic'a to musisz pozmieniać ścieżki (także po -cwd).
Witam
Wszystko mi smiga tylko gps nie moze mnie namierzyc.. ciagle jest wyszukiwanie sygnalu ...
wewnetrzny gps mam wlaczony w czym moze byc problem ??
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum