Wysłany: 16-07-2011, 8:00 Sygic 8.2.0 (8.24) z mapą PL w dwóch deb-ach, bez kombinacji
Dziś kolega poprosił mnie o zbudowanie paczek z Sygic Mobile Maps 10, bo obawia sie, że serwery sygica zostaną niebawem zamknięte i nie będzie miał nawigacji np. po reflash'u. Zrobiłem więc dwie paczki, którymi tu się podzielę:
1: SMM 10 8.2.0 (8.24) wersja dla Maemo, legalnie zarejestrowana (po ściągnięciu to już nie będzie legal, niemniej działa bez jakichkolwiek modyfikacji)
Wystarczy zainstalować te dwie paczki i nic już nie trzeba dogrywać ręcznie ani patch'ować. Wszystko działa out-of-box. Dogranie innych państw TA 09.2010 to kwestia jedynie skopiowania katalogu (np. dla Wielkiej Brytanii: "gbr" z plikami:
Kod:
Aby móc zobaczyć zawartość umieszczoną w tagu [ CODE ] musisz się zarejestrować
) z mapą do
Kod:
Aby móc zobaczyć zawartość umieszczoną w tagu [ CODE ] musisz się zarejestrować
i to wszystko.
-----------------------------------
W związku ze skargami na przestarzałe linki informuję, że reupload paczek udostępnionych przez athame znajduje się na 3 stronie tego wątku. ~Projekt91
Autor postu otrzymał 16 piwo(a)
Ostatnio zmieniony przez Projekt91 24-03-2012, 2:53 , w całości zmieniany 3 razy
Wystarczy zainstalować te dwie paczki i nic już nie trzeba dogrywać ręcznie ani patch'ować. Wszystko działa out-of-box. Dogranie innych państw TA 09.2010 to kwestia jedynie skopiowania katalogu (np. dla Wielkiej Brytanii: "gbr" z plikami:
Kod:
gbr/gbr.nhs;
gbr/gbr.pak
) z mapą do
Kod:
/opt/sygic/Maps/
i to wszystko.
Tak sie zastanawiam czy czasem nie trzeba zmieniac tego pliku *.mlm bo po przeniesieniu katalaogow z mapami sygic caly czas widzi tylko polskie ;]
Nie pobiera nic z neta to.. ani nic.. hm ? bo sprawdziłem sobie to wszystko pieknie chodzi fakt pozniej sie skapłem ze moze mi hajs zabrac.. ale sprawdziłem i nic nie zabrało. Wiec moge byc spokojny ?
_________________ Pomogłem ? Chętnie się napije :)
Model telefonu: N900
Wiek: 29 Dołączył: 04 Mar 2011 Posty: 631 Piwa: 103/27 Skąd: Ziemia Obiecana
Wysłany: 02-08-2011, 2:04
Pobierać może tylko jak masz ustawione usługi sieciowe w Sygic (pogoda), lub podczas łapania fixa przez GPS (o ile masz włączoną w N900 lokalizację w sieci komórkowej).
_________________ Nokia 3110 > Panasonic GD30 > Nokia 3330 > Nokia 6610i > Nokia 1600 > N70 > HTC TyTN II > N900
nie mozliwe.. serio tylko włącza mi sie blothoe tzn. : odpalam sygic wyszukuje mi neta,. i dupa nigdzie sie nie podłaczyło ok ok.. i wyskakuje komunikat : program bdzuie korzystac z nastepujacych funkcji telefonu - bluetooth aby połaczyc sie z iinnym urzadzeniem z łaczem bluetooth . Czy wytswietlic te wiadomosc nasteobnym razem ?
_________________ Pomogłem ? Chętnie się napije :)
ja tam nigdy nie miałem takiego komunikatu więc nie wiem o co chodzi nawet ale coś mi się wydaje że nie masz włączonego nawet A-GPS i wtedy Sygic nie pobiera danych internetowych... no chyba że masz włączoną jakąś aktualizację czegoś, ale w tym przypadku system powinien poprosić o wybranie połączenia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum