Już poprawiłem. Tak wiem że to może być błąd związany z innymi, ale autor nie podał jaki to błąd więc strzelałem. Dawno nie instalowałem sygica, a Twój sposób instalacji jest dużo prostszy dla jak by tu powiedziec newbie
atheme poszło Twoim sposobem a jeśli chodzi o te 43% to error wyskoczył jak w terminalu pojawiło się repo sygnica
ale już wszystko działa więc i tak dzięki za pomoc
atheme poszło Twoim sposobem a jeśli chodzi o te 43% to error wyskoczył jak w terminalu pojawiło się repo sygnica
ale już wszystko działa więc i tak dzięki za pomoc
Następny przekręcił login. A tak w ogóle to znam repo Sygic'a, a nie jakiegoś tam sygnica.
Super kupilem sygica 10 w opisie supportu dla fonów było: "..., N900*,..." a tam nawet instalki pod system nie ma i jeszcze przestają wspierać maemo, szkoda słów...
Ale o co płaczesz. Przecież Sygic 8.24 na Maemo działa jak powinien i jako nawigacja na pewno się sprawdzi. A jeśli naprawdę kupiłeś to masz wsparcie przez 2 lata. Sam program jest wolny od poważniejszych błędów, czasami trzeba tylko poprawić konfigurację, ale support w tym pomaga. Gorzej mają ci, co zainstalowali wersję "torrent edition" lub podobną.
mam pytanie niewiem czy to normalne ale wszystko sie zainstalowalo wlanczam nawi i mam tylko taki obszar mapy jak Poznan Warszawa Krakow Wroclaw i w srodku Lodz :D a mieszkam niedaleko katowic a ich nie ma :D cos zle zrobilem?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum