Witam śledziłem cały temat od A-Z Wgrywam wszystko tak jak jest w pierwszym poście na 1 str i za nic w świecie niechce mi złapać sygnału a dodam ze mam zaznaczona w ustawieniach Lokalizacja w sieci komórkowej tylko pyt bo w serweze lokalizacji mam supl.nokia.com? Drugie pytanie to jak włączam sygica to pyta mi się coś o połączeniu z blootoh? Oraz mam wersje 8.16 a wersja mapy 7.80 w czym mam błąd możecie Pomoc
jeśli coś masz pytanie coś z BT to możliwe że sygic nie znajduje wbudowanego modułu GPS. Możliwe że masz uszkodzony, możliwe że wina softu, możliwe że wina Nawigacji
Hmm nie wiem ale jak włączę ta pseudo nawigacje Nokii to znajdzie mi położenie wiec chyba nadajnik działa Hmm jeszcze jedno pytanie jak miałem w Noki N97 zainstalowanego sygic to w ustawieniach miałem jakaś ikonę wspomaganie gps czy jakoś tak a tutaj niema nic takiego to normalne?
Mam problem po zainstalowaniu nawigacji identycznie jak w opisie w 1 poscie tego tematu. I gdy klikne na ikonę Mobile Maps 9 to ekran wyskakuje komunikat: Wlaczyc lokalicacje sieci komórkowej: Tak lub nie. Co bym nie klinął powraca do ekranu głownego i nic się nie dzieje;/ Co jest nie tak?
EDIT: Okazało się ze miałem wcześniej starszą wersje dlatego odinstalowąłem starszą wersję i zainstalowałem od początku identycznie jak w 1 poście.
Teraz nie pyta mnie czy ma pobierać lokalizacje pliku itp. Tylko po prostu sie zamyka tak jakbym kliknal "krzyżyk"
Proszę o pomoc. Nawigacja potrzebna jest mi po południu;/
Już działa. Ja robiłem jeden błąd. Jeśli instalujecie IDENTYCZNIE jak w instrukcji musi działać. Tylko nie wiem dlaczego ale nie ma prawidłowej ikony tego programu tylko sama nazwa. Ale grunt że się uruchamia i wczytuje mapy.
Już działa. Ja robiłem jeden błąd. Jeśli instalujecie IDENTYCZNIE jak w instrukcji musi działać. Tylko nie wiem dlaczego ale nie ma prawidłowej ikony tego programu tylko sama nazwa. Ale grunt że się uruchamia i wczytuje mapy.
Mam podobnie jaki błąd popełniłeś przy instalacji?
hmm pewnie dlatego że repo sygica jest już wyłączone i tym sposobem nie da rady raczej już go zainstalować. Na forum jest temat athame z innym sposobem instalacji Sygica
_________________ Pomogłem?? Postaw piwko :)
[URL]Zapraszam!!!!!!![/URL]
Ostatnio zmieniony przez taziff 05-10-2011, 7:45 , w całości zmieniany 1 raz
hmm pewnie dlatego że repo sygica jest już wyłączone i tym sposobem nie da rady raczej już go zainstalować. Na forum jest temat Atheme z innym sposobem instalacji Sygica
Jeśli miałeś na myśli mój temat to popełniłeś literówkę (a właściwie dwie, bo duża litera zniekształca login) w nazwie autora tematu.
A tak wracając do tematu to pospieszyłeś się z odpowiedzią, bo niby skąd wiadomo, że 43% dotyczy Sygic'a. Równie dobrze może to być cokolwiek innego, ale dopóki nie ma zapisu z terminala to tylko gdybanie. Swoją drogą repo działa, ale jest tam stara wersja (8.02 o ile pamiętam). Chyba, że masz na myśli jakieś inne repo.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum