Model telefonu: Nokia N900
Wysłany: 07-12-2011, 1:33
Jak już tak chciałeś, to trzeba było utworzyć dodatkowy folder I:/maps/TA 2010.09. Zmień mu nazwę i dla każdej wersji mapy najlepiej w osobnym folderze.
Mam rozumieć że mapy NT i TA daje tylko do I:/maps i utworzyć nowe foldery?bo wyczytałem na innym forum ze NT do maps a TA do maps/maps i tak też robiłem.
Model telefonu: Nokia N900
Wysłany: 07-12-2011, 4:58
mondek, ktoś sobie pisał jak pisał, masz kilka rodzajów map, to sobie stwórz dla nich odpowiednie foldery, charakterystyczne dla nich i w nich umieść te odpowiednie dla nich mapy i pliki mlm. Swoją drogą, po co ci kilka wersji map? W drodze trzyma się człowiek zawsze tylko jednej.
maras_, po symbolu 2011.03 widać, że to ta sama mapa, tyle, że dla całej Europy, całkiem możliwe, że jakiś Last updated (10.2011). Nigdzie w sieci, nawet na niemieckich forach nie widać map TA 2011.03 a co dopiero nowszych...
Wiem że w drodze trzyma się człowiek zawsze tylko jednej.Często robię dużo kilometrów po polsce i po europie więc zawsze mam dwie NT i TA bo mają niekiedy rozbieżność co do adresów.gdy wychodzi nowa mapa to wole mieć dwie (np.TA) bo zawsze ją idzie przetestować i wybrać która lepsza,bo nie zawsze nowsza znaczy lepsza.a po co kasować,wgrywać i tak w koło jak idzie przetestować i wywalić niepotrzebną.
Teraz już wszystko wiem z tymi mapami,oczywiście piwko za dobre wyjaśnienie!
Co do map TA 2011.03 piszesz że nigdzie w sieci nie ma,jak ja już ją miałem w wrześniu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum