Wysłany: 18-05-2011, 10:04 Sygic wycofał się z Maemo?
Witajcie, w jednym z postów na naszym forum gdzies przeczytałem informację, że Sygic wycofał się z Maemo. Czy wiecie coś o tym? Wszedłem na www.sygic.com i owszem już nie można tam znaleźć Sygica MM dla naszej N900 (jest tylko pod iPhona, Androida, Symbiana i Bada), a wcześniej był. Tragedia. Trochę mnie to zasmuciło, bo oprócz Sygica nie ma żadnej innej alternatywy (szukałem przez pól wieczoru i nie znalazłem żadnej innej nawigacji). Wiecie może jakie są najaktualniejsze mapy PL i DE dla Sygica MM 10 pod N900??
_________________ RolloSystem.pl - roletki, plizy i moskitiery dla Twojego luksusu.
Arcean? Czy chcesz przez to powiedziec, ze nadal jest Sygic dla Maemo? To dlaczego na ich stronie nie ma nic o N900? Na tej str. http://bada-os.info/2010/...platformy-bada/ można przeczytać, że dla Sygica Aura tylko platforma "bada" jest przed Maemo. Artykul z 10.11.2010. Nie jest najnowszy, ale mozna zglupiec tym brakiem jakichkolwiek informacji.
_________________ RolloSystem.pl - roletki, plizy i moskitiery dla Twojego luksusu.
Model telefonu: Nokia N900, N9/N950
Wysłany: 18-05-2011, 10:57
Nie pisałem o wsparciu, tylko o repozytorium. Sygic Aura miał być dla wielu platform mobilnych, w tym dla MeeGo zamiast Maemo. Ostatecznie prace nad wydaniem dla MeeGo wstrzymano.
Lipa z tego co wyczytalem nie bedzie juz zadnego wsparcia dla maemo nawet juz nie sprzedaja. Kupilem jak tylko sie pokazalo duzo obiecywali a tu taki wal :|
Model telefonu: N900
Wiek: 21 Dołączył: 09 Sie 2010 Posty: 576 Piwa: 33/10 Skąd: Z kernela
Wysłany: 10-06-2011, 8:37
No tak to jest jak się crackuje a nie kupuje. Uznali, że za mało z tego mają i się wycofują.
[ Dodano: 10-06-2011, 8:39 ]
No ale zresztą po co aktualizacje?
Mapki mają taki sam format dla każdej platformy, jedynie program zostaje w tej wersji co jest, która wg mnie nie potrzebuje poprawek.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum