Wysłany: 03-02-2012, 9:54 Telefon sie w kołko włącza i wyłącza.
Witam.
Mój problem polega na tym iż telefon się włącza, pojawia się logo noki i się wyłącza i tak w kółko. Zeby się tel całkiem wył, muszę wyciągnąć baterie, lub wciskając klawisze wywołujące terminal ( wtedy się pojawia jakiś zielony napis i tel zostaje wył) Nie mogę nawet go podłączyć pod komputer bo tel się włączy i wyłączy...... Wiec całkowity brak kontaktu z tel.... Jakieś porady ?
Już nie pamiętam, bo nie zawsze to wychodzi, kończy się ze coś tam in 10s.
Jesli wcisnę klawisz U podczas podłączenia tel do kompa, to telefon stanie przy logo Nokii, ale nic więcej, a komp mi nie wykrywa telefonu w tym momencie.
Podejrzewam ze jakaś złośliwą aplikacje wgrałem.
Telefon ma dopiero 3msc, czy robiąc re-flash, nie stracę gwarancji ?
Model telefonu: N900
Wiek: 29 Dołączył: 04 Mar 2011 Posty: 631 Piwa: 103/27 Skąd: Ziemia Obiecana
Wysłany: 04-02-2012, 11:17
Jak zwykle polecam spróbować zrobić reflash na linuxie (dystrybucja live CD bez instalacji, na forum gdzieś wstawiłem przetłumaczony tutek jak to zrobić).
_________________ Nokia 3110 > Panasonic GD30 > Nokia 3330 > Nokia 6610i > Nokia 1600 > N70 > HTC TyTN II > N900
Podładowałem baterie ( telefon sie ciągle wł/wył ) Komp wykrywa telefon, ale w momencie właczenia, po chwili sie wyłacza i komp juz nie widzi telefonu, i tak w kolko. Na win xp po wcisnieciu U włacza sie pomaranczowa dioda i nic, w viscie kompletnie nic
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum