Wysłany: 16-09-2010, 6:22 "Telefon za ponad 1000zł? HAHAHA"
Ciekawi mnie czy wy tez spotykacie się z tym, że śmieją się z was, czy nie mogą was zrozumieć, że macie taki drogi telefon.
Ja spotykam sie czasem z różnymi reakcjami znajomych jak powiem im ile zapłaciłem za to "cacko"
Dogadują na przykład: niby co on ma sobie takiego innego niż inne telefony za mniejszą cenę.
jak Ty sam nie znasz możliwosci tego telefonu to zmień go na jakiegoś iphona i nie będą sie Ciebie czepiac. A swoją drogą to pomyśl nad zmianą znajomych:P
Podejrzewam że nawet jak byś wyjaśnił swoim znajomym jakie funkcje ma ten telefon i jakie możliwości to w odpowiedzi otrzymał byś coś pokroju "Ale po co ci to? Korzystasz z tego w ogóle?"
ja kupiłem swoją n900 za 1/3 ceny którą kosztuje Iphone4 więc jestem zadowolony... n900 naprawde ma lepszy potencjał od iphona, ale jest na nią za mało gier a to niektórych zraża (mnie nie)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum