Akcja Tom Clancy's H.A.W.X. przenosi gracza do roku 2012. W trwającym nieustannie wyścigu zbrojeń coraz większą rolę zaczynają odgrywać prywatne korporacje militarne. Umacniające się wpływy tych przedsiębiorstw na rynku doprowadzają do silnych napięć na arenie międzynarodowej. Nowy konflikt na skalę globalną wisi w powietrzu, zadaniem gracza jest nie dopuścić do jego eskalacji.
Instalacja
1. Rozpakowujemy plik z grą
2. Rozpakowany plik przenosimy do telefonu
3. Aktywne połączenie internetowe
4. Odpalamy X-Terminal
5. Wpisujemy sudo gainroot (Enter)
6. Wpisujemy apt-get install preenv (Enter)
7. Instalujemy jak każdą gre na Maemo
Download
Kod:
Aby móc zobaczyć zawartość umieszczoną w tagu [ CODE ] musisz się zarejestrować
Ostatnio zmieniony przez Falon 08-11-2010, 8:32 , w całości zmieniany 1 raz
Model telefonu: Nokia N900, N9/N950
Wysłany: 07-11-2010, 10:59
Wygląda na to, że biblioteka libsdl-net1.2 jest zainstalowana.
Problem jest z pidginem i wtyczkami do Wiadomości/Pidgina. Usuń Pidgina i te wtyczki (jak np. Pidgin Extra Protocols) oraz zainstaluj ponownie (przynajmniej Extras-Testing niech będzie aktywny).
Model telefonu: N900
Wiek: 21 Dołączył: 09 Sie 2010 Posty: 576 Piwa: 33/10 Skąd: Z kernela
Wysłany: 10-11-2010, 3:41
A takie pytanie: Gdzie się instaluje ta gra - mam nadzieję, że gdzieś w MyDocs a nie na rootfs :D 177 mb nieźle. Właśnie ściągam bo widzę, że może być fajnie :)
Witam mam problem z zapisem gry bo gdy wpisze kolejno cd /opt/preenv/usr/palm/applications/com.gamelot.app.hawx
i gdy ten katalog mi się otworzy i wpisuje chmod 777 hawx/gamedata to w x termialu mokazuje mi
Usage: chmod [-R] MODE[,MODE]... FILE... jak ma to zrobić żeby zapis mi dzialal
no to wpisz pełną scieżkę do tego katalogu lub przejdź o poziom wyżej od niego.
Kod:
Aby móc zobaczyć zawartość umieszczoną w tagu [ CODE ] musisz się zarejestrować
komunikat co wyskoczył oznacza że nie znaleziono pliku/katalogu (w Twoim przypadku hawx/gamedata)
jesli podajesz ścieżke bez slash'a "/" na pcozątku - to jest ona relatywna do miejsca w którym się obeznie znajdujesz.
Jeśli wiersz poleceń zgłasza Ci się "/home",
to jeśli zapodasz chmod +rxw hawx/gamedata to odniesie się to do /home/hawx/gamedata.
Hej zainstalowalem tę gre tak jak pisze i jest ikonka w menu wlaczam czekam z 5-10 s czarny obraz i sie wyłącza , wiecie moze jaki jest problem / ? i jeszcze nieiwem jak ja odinstaalowac :D bo mi niedizala nawet i tylko ikonka w menu jest zbedna do tego
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum