to tylko zwiększa moc transmitera. Włączasz transmiter - pobiera energię. Wyłączasz transmiter - nie pobiera energii.
Cytat:
Simple, small script to boost the strength of the N900's FM transmitter to the device's limit of 118. Choose the FM Boost icon after starting the FM transmitter to boost the signal. If the device is connected to a charging cable, the script will have to be run again.
The effects of this script are temporary, and there are no known adverse effects.
Więc do wszystkich uruchamiamy po uruchomieniu transmitera a resztę sobie możecie doczytać
nie moge zainstalować gt4-maemo5-homescreen-loader, wyskakuje, że operacja nie powiodła sie bo nie znaleziono pakietu aplikacji. zaktualizowałem repo i to samo. co zrobić?
przygotowanie do instalacji, proszę czekać... długo myśli :P... ruszył :P... okno menadżera aplikacji... nic sie nie dzieje :P... nie można pobrać gt4-maemo5-homescreen-loader . nie znaleziono pakietu aplikacji,
nie wiem co to może być. dodałem jeszcze raz extras i devel...
Ja jako widget transmitera używam Friendly FM ze względu na klawisz bluetootha (do słuchawek BH-503) tak że mam dwa w jednym, i jak ktoś ma zainstalwanego boosta to mozna go w opcjach ustawić (taka mała uwaga niestety widget się trochę rozjeżdża używając M4rin4 d4rk themu)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum