ja robilem wszystko wedlug instrukcji i nic nie widzie zeby bylo nowosci :(
aha jak sie instalowal ten pierwszy plik w terminalu trzeba bylo wpisac jakas literke i wpisalem (Y)- nie wiem czy to dobrze czy zle ?
2 razy byl restart i nadal dzial przwijanie tylko na boki a nie ma od gory na dół . w sumie to mi tak na tym nie zależało tak bardzo wiec moze jutro na spokojnie sprobuje od nowa a jak nie da rady to poczekam na cssu :D
Smiga pieknie, przewijanie w pionie super, zero problemow tylko czy jest mozliwosc ustawienia aby tapeta przekrecala sie razem z pulpitem?, glupio miec zdjecie dziewczyny przekrecone o 90 stopni w prawo :)
No na razie nie ma, ale jeśli przekręcone by było to by z tapety został mały pasek z dużą ilością tła co by zbyt ładnie nie wyglądało. Arcean pracuje nad pewnym sposobem ustawiania tapety alee to musimy trochę poczekać
po wpisaniu komendy którą podałeś, telefon mi zwariował, włącza się na chwilę, pokazuje pulpit bez ikon, gaśnie na chwilę i wyłącza się i tak w kółko :/ wolałbym uniknąć re-flasha :/
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum