Ewentualnie nasuwa się pytanie, czy flashowanie jak i czyszczenie pamięci przeszło bez żadnych problemów. Jeśli tak, to faktycznie musisz czekać
A jeśli nie pomoże to najpierw wyczyść pamięć, a później wgraj soft, jeśli robiłeś odwrotnie.
_Artek_
Wysłany: 14-05-2011, 6:30
witam mam pytanie zainstalowałem rootsh wpisałem w terminal gainroot ale dalej mam tylko usera mógłby mi ktoś napisać co jest napisane w terminalu kiedy komend gainroot jest przyjęta? z góry dzięki
Model telefonu: N900
Wiek: 29 Dołączył: 04 Mar 2011 Posty: 631 Piwa: 103/27 Skąd: Ziemia Obiecana
Wysłany: 26-01-2012, 3:16
Niestety... w terminalu nie zainstalujesz nic nie mając uprawnień roota, rootsh trzeba zainstalować z poprzez menadżera aplikacji. Spróbuj tapnąc 2 razy na pliku, może menadżer aplikacji łyknie (o ile masz wystarczająco nowy soft).
_________________ Nokia 3110 > Panasonic GD30 > Nokia 3330 > Nokia 6610i > Nokia 1600 > N70 > HTC TyTN II > N900
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum