Poszukujemy osób chętnych do uploadowania apliakcji, gier itd dla forum.
W paczce miałby się znajdować link do naszego forum.
Powstała by nowa grupa Uploader.
Aktualne
Na własny serwer to raczej nie.
Nawet nie trzeba jakoś na serwery małych plików, można dawać w za łączniki na forum. Nie trzeba chyba raczej kont premium żeby powrzucać.
Z tym kontem premium to chodziło mi, że jak np na 4 shared czy megaupload czy hotfile, trzeba czekać i czasami pobieranie pozostawia wiele do życzenia. A ja mogę wrzucać na swój serwer lub na rapidshare (tutaj ludzie pobierali by za mój transfer, bez czekania itp.)
szczerze powiem, że wszystkie aplikacje i gry mamy w repozytoriach na naszych Nokiach... Jedynie co można wstawiać to theme lub tapety... Hmm... no nic innego dalej mi nie przychodzi do głowy...
Not o ja proponuje abyśmy sami zrobili repozytorium, gdzie można by wrzucać różne rzeczy.
@arkonosze na serwer, wystarczy by napisać jakąś aplikacje (stronke) i voila.
Mogło by to być coś na wzór repozytorium z opisem aplikacji, screenami, oraz komentarzami do aplikacji wstawianych przez naszych userów. Dodać system oceniania i mamy na prawdę ciekawą rzecz inna niż w innych serwisach. W takim repo można by dawać tylko te najfajniejsze aplikacje - bo nie ma co się oszukiwać - nie wszystkie są godne zauważenia.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum