ja czasami lubie podrzucać sobie nim jest nawet aplikacja która pokazuje jak wysoko podrzuciłeś telefon mój rekord to prawie 5m czasami sobie coś w terminalu pogrzebie, meila wyśle, smsa i zadzwonie rzadko używam radia bo jakoś aplikacje mi nie leżą
Model telefonu: Nokia N900
Wysłany: 19-02-2012, 11:08
Hehe
Mi sie bardzo podoba opcja, że można włączyć nadajnik FM, włączyć muzykę z odtwarzacza, ustawić taką samą częstotliwość w odbiorniku np. kina domowego w moim przypadku, i bez musu wkładania płyty słuchać ulubionej muzyki
Do samego posłuchania muzyki, można użyć transmitera. Jednak wiadomo że nawet z włączonym FM Boost, podłączonymi słuchawkami lub ładowarką i z użyciem lepszego odtwarzacza niż fabryczny. (np symfonie obsługującej korektor) nie uzyskamy takiej jakość jak na płytkach :P Choć faktycznie jest to fajna opcja i też z niej czasem korzystam. Zwłaszcza w samochodzie
Ogólnie enkę mam od niedawna (niecały miesiąc) i cały czas ją poznaje. Często korzystam z odtwarzacza i internetu, niekiedy w jakieś gierki popykam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum