_________________ Nokia N900 @ 1.1Ghz 32GB + 8GB microSD class 6 ][ Maemo + Nitdroid + RB.. w planie Ubuntu :P ][
shaggyy
Wysłany: 22-03-2011, 8:49
No to ja się też dołączę u mnie widoczne tak samo na białym jak i na jaśniejszych polach.
Widocznie się procek przegrzał jak słuchałem radia przez streama i ładował się telefon jednocześnie.
ja też mam te dwie plamki od nowości i tu moje pytanie. Czy przyjmie mi to gwarancja? Próbował ktoś? i czy przy wymienianiu ekranu dają nową rakme?? Moją właśnie dziś delikatnie obdarłem i mnie to wkurza niesamowicie a przy okazji bym miał nowy wyświetlacz bez plamek
AJEMdeMASTER
Wysłany: 28-12-2011, 10:26
A ja powiem ze nie mam zadnych plamek na ekranie a tel mam od 1,5 roku ;) raz miałem wielką plame jak mi upadla i ekran się wylał :D
..ale jest inny mankament.. Nie wiem czy da się operować telefonem w pionie tzn tak jak np podczas dzwonienia, ...gdy wchodzę w np. smsy, kalendarz, internet czy cokolwiek, w menu chociaz by, to telefon się przekręca na bok (w poziomie) tak jak przy otwartej klawiaturze. Da się operować telefonem w pionie wszystkimi funkcjami? Wie ktoś? Bo jeśli się nie da to uwazam to za duzą wadę! Pozdro.
Model telefonu: Hello Kitty S5230
Wiek: 20 Dołączył: 17 Cze 2011 Posty: 648 Piwa: 63/34 Skąd: Z Polski
Wysłany: 28-12-2011, 11:00
Jak możesz uważać za wadę coś, o czym byłeś wyraźnie informowany na stronie producenta telefonu? Nokia wyraźnie napisała że jest to tablet przystosowany do trybu poziomego, fabrycznie bez opcji trybu pionowego (poza dzwonieniem i internetem). Więc jeśli decydujesz się na zakup tego modelu to oznacza że go akceptujesz?
Jednakże społeczność zapragnęła ujrzeć jednak w swojej N900 tryb portretowy, więc została stworzona specjalna aktualizacja CSSU, po instalacji której jest możliwość uzyskania trybu portretowego praktycznie we wszystkich aplikacjach.
Wysłany: 28-12-2011, 11:09
Projekt91 napisał/a:
Jak możesz uważać za wadę coś, o czym byłeś wyraźnie informowany na stronie producenta telefonu? Nokia wyraźnie napisała że jest to tablet przystosowany do trybu poziomego, fabrycznie bez opcji trybu pionowego (poza dzwonieniem i internetem). Więc jeśli decydujesz się na zakup tego modelu to oznacza że go akceptujesz?
Jednakże społeczność zapragnęła ujrzeć jednak w swojej N900 tryb portretowy, więc została stworzona specjalna aktualizacja CSSU, po instalacji której jest możliwość uzyskania trybu portretowego praktycznie we wszystkich aplikacjach.
Sorki, ale nie studiuje wszystkich artykułów na nokia pl ;) jak juz pisałem telefonu urzywam od 1,5 roku.. i dopiero ostatnio mi to zaczęło przeszkadzać..
Dzięki taziff za info właśnie to obczaiłem i jutro siadam robić aktualizacje :) Dostałeś browarka. Pozdro.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum