Tak jak w temacie, tutaj wypisujcie wszyscy wady jakie zauważyliście na swoich enkach.
Ja mogę zacząć. XD
Np. Trzy martwe pixele w prawym dolnym rogu ekrany, widoczne tylko na czarnym tle, prawie tego nie widac, ale mnie w***a XD. Od nowości to mam. Możliwe, ze to wada fabryczna wszystkich n900...
To nie jest podwórko
~arcean
Ostatnio zmieniony przez arcean 30-12-2010, 7:25 , w całości zmieniany 1 raz
mam od pół roku i niedawno pojawiło się przebarwienie widoczne na białym tle w okolicach procesora, ale to chyba normalne i spowodowane jest wyższą temperaturą przy procku. W omnii też tak miałem, ale dopiero po roku.
Model telefonu: Nokia N900, N9/N950
Wysłany: 31-12-2010, 1:46
norbert napisał/a:
mam od pół roku i niedawno pojawiło się przebarwienie widoczne na białym tle w okolicach procesora, ale to chyba normalne i spowodowane jest wyższą temperaturą przy procku. W omnii też tak miałem, ale dopiero po roku.
Nie, to nie jest normalne . Może starła się zewnętrzna powłoka ekranu?
U mnie również widoczne są te dwa jasne punkty. Jeden mniej więcej na środku ekranu (no może trochę poniżej) a drugi (jaśniejszy) bardziej po prawo na tej samej wysokości.
Ja trafiłem narazie na dwie poważne wady:
1.Hasło(było zagwiazdkowane) trafiło do słownika t9 - WTF?! oO
2.Tutaj bardziej wina polaków - Kadu, mimo tego że nie widnieje w "otwartych programach", działa w tle, przez co każda nowo rozpoczęta rozmowa wyświetla się...beznadzieja :x
Ale mimo wszystko telefon jest w porządku!
Pawełkarnas
Model telefonu: N 900
Wiek: 33 Dołączył: 07 Lip 2010 Posty: 9 Postawił 1 piw(a)
Wysłany: 06-03-2011, 5:11
witam. Ja też mam dwie jasne plamki na ekranie. Ciekawe czy da się to pchnąć na gwarancji. W sumie nie przeszkadza mi to ale sama świadomość że to tam jest mnie denerwuje.
U mnie również na białym tle zauważyłem te dwie plamki ;P
foxross
Wysłany: 10-03-2011, 10:11
No cóż, u mnie również to występuje. Czyżby nagle wszystkim ekran zaczął wariować z jasnością? i do tego w tych samych miejscach.
W nitdroid'zie jest to samo :\
Mnie ta plamka jeszcze pojawiłsię we wrzęsniu 2010 roku, a więc miesiąc po kupnie. Widze to tylko ja. Nikt kto korzysta, czyli żona i dziecko, tego nie widzą. NA razie mnie to nie wkurza.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum