Program możesz pobrać z repozytoriów o ile się nie mylę. Gdybyś nie mógł znaleźć, to pododawaj te repozytoria, które podane są w dziale Podstawowa wiedza. W najbliższym czasie postaram się uaktualnić link z bazą słowników.
EDIT: Link w pierwszym poście został zaktualizowany.
Chłopaki, musialem przeflashować moje n810 i teraz mam problem, pododawałem repozytoria i nie mogę zainstalować ani Evopedii ani słowników, w sumie już żadnej aplikacji, bo pokazuje mi że się gryzie z OS2008 Feature Upgrade, a tej poprawki nie można odinstalować z systemu. Co teraz?
Hej!
Czy ktos z Was aktualizował Evopedie? Bo od wczoraj, po aktualizacji telefon stracil ikone w menu i na pulpicie i zadnym sposobem nie moge ich przywrocic.
Hej!
Czy ktos z Was aktualizował Evopedie? Bo od wczoraj, po aktualizacji telefon stracil ikone w menu i na pulpicie i zadnym sposobem nie moge ich przywrocic.
Pomozecie? :)
Mam niestety to samo, nigdzie jej nie ma:D W "app search" też jej nie widac ;/ Uruchamiam ją przez X Terminala wpisując po prostu evopedia, ale co się stało ze skrótem to nie mam pojęcia....
Dodam, że żadne przeinstalowanie, odinstalowanie i ponowne wgranie programu nic tu nie pomaga. Aktualizacja ma jakiś błąd sama w sobie, co powoduje, że telefon nie pokazuje nam programu w menu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum