Zawsze przy ponownym lutowaniu mozna bardziej sie zabezpieczyc niz tylko te dwa uchwytki przylutowane... [nawet ktos kiedys kleił super glue do płyty głownej..]
Witam, mam ten sam problem.... wypadło mi złącze micro-usb, w serwisie nokii powiedzieli mi, ze cala plyta glowna do wymiany, @puchaty mogłbys podać mi namiary na tego ziomka, ktory naprawilby mi telefon? btw tez jestem z Olsztyna :)
mam tylko gwarancje od sklepu internetowego (nie jest to gwarancja nokii), jeszcze nie probowalem oddawac tel do naprawy na gwarancji bo jakby nie patrzec jest to uszkodzenie mechaniczne.. :( czego gwarancja nie obejmuje. Dzieki za namiary i pzdr :)
Heh możesz próbować oddać na gwarancje... Ja miałem ten sam problem... I oto wyniki: http://maemo-forum.pl/usz...plyty-vt870.htm
Czyli w skrócie gwarę zabrali i nie zamierzają oddać jedyne co miałem do wyboru to proces sądowy lub próba naprawy padło na drugie ponieważ po pierwsze do 18 brakuje mi parę miesięcy a po drugie nie mam kasy na proces... No i na szczęście powiodło się wszystko działa jak należy naprawa coś koło 150zł (nie pamiętam dokładnie) - jak chcesz namiary to: Ul. Legionowa 9/1 lok. 18, Białystok z tym że nie obiecuje że gość ponownie zechce babrać się z n900 bo niezbyt mu się chyba naprawa podobała :D.
Heh znam ten ból ale bateria ładujesz w innym czy używasz baterii z innego model np. mniejszej?? Bo ja osobiście używałem baterii z 6303c minus był taki że maksymalnie trzymała 18h no ale nie miałem żadnego telefonu w którym bym mógł ładować tą zwykła baterie z n900 to też obecnie jest ona praktycznie do wywalenia bo trzyma mniej więcej tyle co tamta z 6303c a ponoć ma 'nieco' większą pojemność :D
ładuje w innym, dokladnie w nokii 6650d :) co prawda bateria idealnie nie pasuje, ale w styki wchodzi, swoja droga troche to dziwne, ze taki telefonik jak 6650d ma baterie 1500 mAh a n900 tylko 1320...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum