gniazdu w moim telefonie wypadlo sie jakies 3 tygodnie temu, zanioslem telefon do serwisu, serwis go wyslal a po 3 tygodniach zadzwonili ze go nei naprawia i moge dostac ktorys z trojki: E7, N8, N9 (tylko 16GB nawet bez mozliwosci doplaty na 64GB) albo dostac stary nienaprawiony. pytalem czy moglbym odkupic ten uszkodzony gdybym zdecydowal sie na nowy, powiedziano mi ze nie.
i pytanie: czy moge zadac zwrotu pieniedzy?
czy ktos z posiadaczy N9 po przesiadce z N900 moglby sie wypowiedziec o tej zamianie?
Ostatnio zmieniony przez kfahoo 08-02-2012, 7:05 , w całości zmieniany 1 raz
gosciu przez telefon powiedzial mi ze nie przewiduja takiej mozliwosci. to by bylo idealne wyjscie za cene ktora wtedy kupilem telefon dzis mialbym dwa ;]
Model telefonu: Hello Kitty S5230
Wiek: 20 Dołączył: 17 Cze 2011 Posty: 648 Piwa: 63/34 Skąd: Z Polski
Wysłany: 08-02-2012, 7:17
Wiesz.. oni wiele mogą mówić. Jak masz warunki gwarancji, to przeczytaj je uważnie Albo zwracają Ci dokładnie to samo, co kupiłeś, albo zwrot pieniędzy. Nie patrz na to co tam mówią, bo to banda oszustów. Nokia N8 i E7 to dziad w porównaniu do N900. Chodzi mi tu głównie o system. Gdyby ktoś mi proponował N8, czy E7 w ramach gwarancji zamiast mojej N900, to bym go wyśmiał szczerym śmiechem.
no dobra ale zastanawiac sie nad ta N9? da sie wytrzymac bez fizycznej klawiatury? czesto uzywalem terminala
Ja nie dałem rady, ale jeśli nie planujesz pisać tekstów dłuższych niż 2 strony A4 (10 pt) to może przebolejesz A tak serio to upierałbym się o zwrot kasy. Potem możesz kupić N9 (lub coś innego) i jeszcze powinno zostać.
rzecznik praw konsumenta wlasnie mi odpisal ze ze zwrotem kasy moze byc problem bo juz zalezy od warunkow gwarancji. moglbym probowac u sprzedawcy. tak czy inaczej ide czytac warunki gwearancji
btw ktos tam wczesniej pisal ze po takiej wymianiue dostal sama sluchawke bez pudelka; rzecznik powiedzial ze jesli serwis decyduje sie na wymiane urzadzenia powinno ono byc fabrycznie nowe w pudelku ze wszystkimi dodatkami
bledos
Model telefonu: przecież że n900 :]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum