Wiek: 23 Dołączył: 16 Mar 2010 Posty: 58 Otrzymał 10 piw(a) Skąd: Olsztyn
Wysłany: 20-08-2010, 11:16
Na skype nie istnieje taka opcja.
Za to na gg wysylasz normalnie przez program kadu.
Pozdro.
_________________ N900 powered by Linux ..... Nie piszcie mi na gg z prostymi pytaniami np. jak zainstalować jakiś program ponieważ po prostu nie chce mi się 10 razy dziennie tłumaczyć jak się instaluje sygic.
Aplikacja "File Transfers" wspiera wysyłanie/odbieranie plików do kontaktów IM.
z tego co wiem to w tej chwili wspiera tylko kontakty sieci jabber, więc jeśli masz port z jabber'a do GG, to teoretycznie powinno to działać.
File Transfer już przetestowałam. Natomiast kadu niestety u mnie się nie zainstaluje. Używam Pidgina i widzę że jest tam opcja wysyłanie plików ale nieaktywna, może ktoś pomoże jak to ugryźć.
Pidgin to port linux'owej aplikacji na maemo. Jeśli opcja nieaktywna to pewnie wyłączona bo i tak by nie działała... No chyba że wysyłać można tylko do tych, którzy są obecnie dostępni LUB można wysyłać ale do innych sieci (protokołów) niż gg.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum